قبول شدن در مصاحبه استخدامی برای همهی افرادی که برای استخدام اقدام میکنند، یک مرحلهی استرسزا و مشکل است. اما به راستی چرا نمیتوانیم در مصاحبه استخدامی قبول شویم؟ چه جوابهایی باعث میشوند که سازمان یا شرکت جدید ما را قبول نکند. در این مطلب از بخش کسب و کار مجله تخفیفان با دلایل اصلی شکست خوردن افراد در مصاحبه استخدامی آشنا میشویم.
میتوانید آخرین تخفیفانها را در وبسایت اصلی تخفیفان مشاهده کنید.
۱- اگر در مورد شغل قبلی با بیادبی و بیاحترامی صحبت کنید، به احتمال زیاد استخدام نخواهید شد. چون مصاحبه کننده به این موضوع شک میکند که شما فردی همیشه ناراضی هستید و برای سازمان مضر هستید.
۲- دروغ گفتن و بزرگنمایی در رزومه نیز خطرناک است. اگر مصاحبه کننده کوچکترین دروغی در گفتار و یا رزومه شما پیدا کند، به کلی اعتمادش نسبت به شما از بین میرود.
۳- وقتی از شما سوال میشود که چه چیزی در مورد شرکت جدید میدانید، باید اطلاعات کامل داشته باشید و همچنین با علاقه آنها را بیان کنید و در ضمن علاقهی خود به نوآوری در آن شرکت را نشان دهید. فردی که اطلاعی در مورد یک کسب و کار ندارد، نمیتواند نیروی مفیدی برای آن باشد.
۴- وقتی بحث در مورد اخلاقیات و یا اعتقادات در میان باشد، باید بتوانید به طور محکم از ارزشهای خود دفاع کنید و آنها را بیان کنید و هیچگونه شک و تردیدی در کلام شما نباشد چون این شاعبه را ایجاد میکند که به ارزشهای خود نیز پایبند نیستید چه برسد به ارزشهای شرکت جدید.
۵- اگر نتوانید دلیل خود از اقدام برای استخدام را به روشنی و با علاقهی زیاد بیان کنید، نشان میدهد که علاقهی خاصی به پیشرفت در آن شغل و یا به طور کلی آن شرکت ندارید. شرکتها به چنین افرادی نمیتوانند اطمینان کنند.
۶- اگر از شما در مورد عادات مطالعه سوال شود و شما سوال منفی دهید، این یک نکتهی منفی در رفتار شماست چون نشان میدهد در مشکلات آتی کاری و برای حل مسائل جدید نمیتوان به قدرت مطالعه و تحقیق شما اطمینان کرد.
۷- در مورد نواقص خود و مواردی که در آنها توانایی ندارید، صادق باشید. این مورد نشان میدهد که شما شناخت کاملی از خود دارید و در ضمن از خود راضی و مغرور نیستید.
۸- در مورد اشتباهاتی که در روند کاری خود داشتهاید نیز صادق باشید و بگویید که چه درسهایی از اشتباهات گرفتهاید. این مورد نیز عدم غرور شما و توانایی درس گرفتن از مشکلات را نشان میدهد.
۹- اعتماد به نفس داشته باشید و در مورد موفقیتها و تواناییهای خود با دقت و شوق توضیح دهید. شما با این کار ارزشهایی که برای شرکت جدید ایجاد خواهید کرد را نمایان میکنید.
منبع: Inc
